Ben je van plan om een feestje te geven in je eigen huis? Denkt u dat u dat aankunt? Het houden van een feest thuis is een van de angsten van die mensen met marmeren aanrecht en vloeren. Bepaalde voorbereidingen voor het feest en het opruimen van alle rommel na zo’n evenement kan echt vermoeiend zijn. En als uw partij was geweest zo wild en gek, dan verwachten om te gaan met nog meer vervelende “after-party shock” in termen van schoonmaken. Het kiezen voor een beton cire gietvloer is op zo’n moment wellicht ook een goede keuze.

Als u een soort van bijeenkomst in uw huis wilt houden, maar zich zorgen maakt over hoe het zou kunnen uitpakken, vooral met betrekking tot uw marmeren vloeren en werkbladen, rust uzelf dan uit met de dingen die u nodig hebt om met de voorbereidingen om te gaan. Wees ook voorbereid op het omgaan met vlekken, morsen en dergelijke tijdens en na het feest. Hier zijn enkele van de eenvoudige maar effectieve dingen die u kunt doen om succesvol te houden van een partij in uw marmeren geïnstalleerd huis:

1. U moet in staat zijn om zorgvuldig en praktisch te plannen hoe u de spullen in uw huis moet rangschikken.

Dit omvat de juiste en voorzichtige overdracht van armaturen, indien nodig. Zorg ervoor dat u uw spullen niet tegen uw marmeren oppervlakken aansleept. Zo voorkomt u dat krassen de glans en schoonheid van uw marmeren vloer verpesten. En vergeet niet hetzelfde te doen na het feest.

  • Wanneer u uw maaltijden bereidt, zorg er dan voor dat u vlekken en schade aan uw marmeren keukenwerkbladen voorkomt. Vermijd het zetten van zware dingen op uw aanrechtbladen in het bijzonder het hakken van voedsel items op het. Reinig het oppervlak grondig om etensgeuren te verwijderen.

2. Wees alert op de acties van de mensen die aanwezig zijn op het feest.

Het zou verstandig zijn om te kijken na de kinderen of iemand te doen, vooral als ze spelen rond uw marmeren vloeren. Hoewel dit soms niet te vermijden is, geldt toch: voorkomen is beter dan genezen. Aarzel niet om de kinderen te vertellen dat ze voorzichtig moeten zijn met uw spullen, zelfs tegen die mensen of bezoekers die een “bedreiging” lijken te vormen voor uw marmeren vloeren of werkbladen. Geef de “waarschuwing” gewoon op een vriendelijke en beleefde manier.

Dergelijke dingen zijn er tenslotte om uw marmer een leven lang schoon, sterk en prachtig te houden. Mochten er vlekken en morsen zijn, verwijder deze dan onmiddellijk, want als u ze lange tijd onbeheerd laat zitten, ontstaan er diepgewortelde vlekken. Houd papieren handdoeken gereed en gemakkelijk bereikbaar, je wil natuurlijk niet dat de gietvloer prijs voor niets is geweest.

3. Reinig vloeren en werkbladen met de beste marmeren reinigingsmiddelen voor een prachtig en stralend effect vóór het feest.

Waardering krijgen is een van de vele redenen waarom u marmer effectief zou willen reinigen. Door marmer te reinigen met de veiligste en meest effectieve schoonmaakmiddelen, kunt u marmeren vloeren en werkbladen hebben die het waard zijn om geprezen te worden. En als uw gasten weten dat u marmer op een efficiënte manier heeft schoongemaakt zonder het gebruik van giftige schoonmaakmiddelen, stelt u zich dan eens voor hoe verbaasd ze zouden zijn en u zouden toejuichen.